Δες τον πολιτισμό που μας έχεις φέρει φασιστερούλη και αν αντέχεις δες το βίντεο μέχρι το τέλος και φαντάσου αύριο να είναι η κόρη σου στην θέση της – Άγρια τιμωρία κοπέλας με μπαστουνιές – Καταρρέει μέσα σε χειροκροτήματα (Video)






Ένα ιδιαίτερα σκληρό βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει να τιμωρείται δημόσια με μπαστουνιές στην Ινδονησία λόγω του βάναυσους νόμου της Σαρίας. Η γυναίκα ουρλιάζει από τον πόνο μπροστά σε ένα πλήθος το οποίο ζητωκραυγάζει και τραβάει φωτογραφίες και βίντεο με τα κινητά του.

Ένας μασκοφόρος άνδρας, κουνάει το μπαστούνι κοιτώντας το πλήθος και κατόπιν ξεκινάει να χτυπά βάναυσα την άτυχη γυναίκα. Στο πέμπτο χτύπημα, η γυναίκα καταρρέει πάνω στη σκηνή, με τον κοινό να χειροκροτά.

Τρεις άνθρωποι, οι οποίοι φαίνεται να είναι ιατρικό προσωπικό αρπάζουν τη γυναίκα και την απομακρύνουν. Δεν είναι σαφές ποιο είναι το αδίκημα που στο οποίο υπέπεσε η γυναίκα καθώς το βίντεο γυρίστηκε το Δεκέμβριο του 2015 και κυκλοφόρησε μόλις σήμερα, αλλά το υλικό έρχεται μια εβδομάδα μετά την τιμωρία μιας γυναίκας και πάλι στην Ινδονησία η οποία τιμωρήθηκε με 26 ως τιμωρία για μοιχεία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δείτε πως να απολυμάνετε το σπίτι σας μετά από γρίπη